registreren

Verkenner weekend

24 nov. 2017, 18:30

foto's

Vandaag geen vergadering, maar wel hét moment waarop je een hele dag in je uniform mag rondlopen. Het is namelijk dag van de jeugdbeweging!
Laat zien welke jeugdbeweging de tofste is van de hele wereld is en trek met je scouts uniform naar school! Meer info kan je vinden op:
www.dagvandejeugdbeweging.be

Vandaag is het dag van de jeugdbeweging. Uiteraard moeten wij als leukste jeugdbeweging van de hele wereld ook gezien worden. Trek dus allemaal jullie uniform aan om naar school te gaan en wees trots om een échte scout te zijn!

Dag van de jeudgbeweging! Laat allemaal zien hoe trots jullie zijn om lid van de scouts te zijn en ga in uniform naar school vandaag!

Vandaag vieren we samen met al onze andere festivalvrienden van België de dag der Grote Festivalgangers. Enkel de harde kern daagt vandaag in uniform op aan school om zijn Wechelse trots te tonen aan de buitenwereld. Rij ’s morgens langs één van de vele standjes om een koffiekoek te eten & te genieten van ne warme chocomelk.

aug

Inschrijvingen

door jeanjean

Beste ouders en leden,

Het nieuwe scoutsjaar komt weer aan de deur piepen. Dit wil ook zeggen dat de inschrijvingen eraan komen. Deze vinden plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 september. Om dit wat efficiënter te laten verlopen, zullen we vanaf dit jaar voorinschrijvingen in het leven roepen.

Je zal enkel nog naar het lokaal moeten komen om te betalen en kennis te maken met de leiding.

Via deze link ga je naar de inschrijvingspagina.

Attesten 2016

door jeanjean

Beste ouders

Via onderstaande links kom je op de ingevulde formulieren voor de terugbetaling van het kamp of het inschrijvingsgeld terecht. Staat je formulier er niet bij mail dit dan naar groepsleiding@scoutswechel.be of breng het mee tijdens de inschrijvingen.

Fiscale attesten terugbetaling kampen tot 12 jaar:
Kapoenen-Welpen-Jong-verkenners

Attesten terugbetaling kampen CM:
Kapoenen-Welpen-Jong-Verkenners-Verkenners-Jins

Attesten terugbetaling kampen Onafhankelijk ziekenfonds:
Kapoenen-Welpen-Jong-Verkenners-Verkenners-Jins

Attesten terugbetaling kampen De Voorzorg:
Kapoenen-Welpen-Jong-verkenners-Verkenners-Jins

Terugbetaling inschrijvingen:
CM-De Voorzorg-Vlaams&Neutraal Ziekenfonds-OZ

Bij vragen kan u ons altijd bereiken op groepsleiding@scoutswechel.be

Met vriendelijke groeten,

De Groepsleiding

Inschrijvingen

door walter

Beste ouders en leden,

Het nieuwe scoutsjaar komt weer aan de deur piepen. Dit wil ook zeggen dat de inschrijvingen eraan komen. Deze vinden plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 september. Om dit wat efficiënter te laten verlopen, zullen we vanaf dit jaar voorinschrijvingen in het leven roepen.

Via deze link ga je naar de inschrijvingspagina.

Nieuwe groepsleiding

door sieben

Vanaf het scoutsjaar 2016-2017 (waarin we tevens ons 40-jarig bestaan vieren!) hebben we na drie jaar een nieuwe geëngageerde groepsleidingsploeg voor jullie klaarstaan.

Na hun termijn zullen Dieter en Sieben de fakkel eveneens voor drie jaar doorgeven aan Jan Dehouwer, Yorne De Noël en Aurélie Jacobs. We wensen hen veel succes!

Inschrijvingen 2015

door walter

Is het dit weekend niet gelukt om naar de inschrijvingen te komen? Niet getreurd!
Je kan nog steeds inschrijven via:
scoutswechel.be/inschrijvingen
Nadat je het formulier ingevuld hebt zullen we u zo snel als mogelijk een mailtje met meer info sturen ivm. de betaling.

volgende
webdesign by