Kapoenen 1(geboren in 2014) van 13:15 tot 15:45:
Vandaag gaan we eens onderzoeken wie de strafste kapoen van ons groepje is en dat doen we aan de hand van een superspannende laddercompetitie. Wil jij bewijzen dat je een kei straffe kapoen bent? Kom dan vandaag zeker naar de scouts!

Kapoenen 2(geboren in 2013) van 13:20 tot 15:50:

Vandaag komt de oudste man ter wereld naar de scouts: de Sint! En zwarte Piet is er zeker ook bij. We gaan natuurlijk ook mooie tekeningen maken zodat we die ineens aan hem kunnen afgeven en dan kan je ineens tegen hem zeggen hoe braaf je al bent geweest en welk cadeautje je het liefst zou willen.

Vandaag is er geen vergadering omdat de leiding druk bezig is met de kerstmarkt klaar te zetten

We staan vandaag vanaf 13u buiten aan een kraampje aan de zandfluiter. Kom zeker langs voor een gezellige babbel, hapje, drankje,… met je ouders en steun zo het kamp.

Vandaag gaan we met onze scoutsvriendjes Kerstmis vieren. Hiervoor is het belangrijk dat iedereen een ingepakt cadeautje meepakt van maximum €5. Die gaan we dan op een superleuke manier verdelen zodat iedereen aan het einde van de avond terug naar huis met een superleuke verrassing.

Tijd voor… gezelschapsspelletjes!!! Zoals op een echte casino, mogen jullie jullie allemaal in chique verkleden. Afspraak om 19u aan het lokaal om te laten zien wie het meeste geluk in het spel heeft.

Verrassing!

Verrassing!

Verrassing!

Geen vergadering

Vanavond brengen we hollywood naar jullie!! #zinin

Omdat de meeste onder jullie en wijzelf in de examenperiode zitten, is er vandaag een korte pauze voorzien! Jullie zijn allemaal welkom op de scouts om even te pauzeren en je hoofd helemaal leeg te maken met een hapje en drankje zodat je daarna er weer helemaal tegen kan!

Ja, ‘t is gebeurd! We hebben alvast een telefoontje gedaan naar Erik Van Looy voor te vragen of hij de quiz wilt komen begeleiden. Begin maar alvast je geheugen te trainen want dat zal vandaag op de proef gesteld worden.

Omdat Jezus zijn geboorte zo super belangrijk vond, hebben ze speciaal voor hem 2e Kerstdag uitgevonden. Jullie zullen het vandaag waarschijnlijk veel te druk hebben met de cadeautjes van de mémé en de pépé uit te testen, daarom is het vandaag helaas geen vergadering.

Hoezé, hoezé want ons lief klein Pietertje is vandaag jarig en dat zal gevierd worden. Jullie zijn allemaal uitgenodigd voor zijn feestje aan het lokaal. Eventuele cadeautjes mogen altijd overhandigd worden aan leider Rik.

“Hoe, mama en papa, is het nu weer geen vergadering? En ik ga nog zo graag naar de scouts. “
Jawel, jullie leiding zit midden in de examenperiode, we moeten ons dus optimaal kunnen focussen om die 10 op 20 toch maar te kunnen halen. Maar niet getreurd volgende week staan die jonge veulens van de Jins voor jullie klaar.

Vandaag is het aan de Jins om leiding te zijn van jullie. Het leiding zijn komt voor hen steeds dichter en dichter bij, daarom is het vandaag hun taak om een leuke vergadering voor jullie in elkaar te steken. Zeker komen zou ik zeggen!

Vandaag kunnen julie de militaire in julie zelf naar boven halen. We gaan extremer dan extremer para worden. kamp waes is er niks tegen!

Weet u nog niet zo super veel van de stad wechel? kom dan zeker naar dit grote dorpsspel en verken de stad zoals u hem nog nooit hebt verkend.

:(
De verkenners hebben helaas geen vergaderingen gepland.

Vandaag komt de oudste en liefste Sint op bezoek. Wij hopen dat jullie braaf zijn geweest...

MOVIE NIGHT!!! Voetjes omhoog, lichten uit en ontspannen. Wij zorgen voor lekkere versnaperingen en leuke films zodat jullie eens even kunnen ontspannen tijdens al die examenstress. Uiteraard kunnen deze uren een beetje schommelen, naargelang
de lengte van de film.

Wij gaan jullie tijdens jullie examentjes eens goed verwennen met geui middageten. Niks doen, gewoon eten en wat bijbabbelen!

Cadeautjes!! Breng allemaal een cadeautje mee van ongeveer 5 euro. Jullie mogen jullie voetjes aan tafel schuiven om te smullen van een lekker kerstdiner. Jullie mogen ook voor één keer je uniform inruilen voor iets chiquer/kerstiger.