Herfstwandeling & kaas-en wijnavond

Na het grote succes van onze eerste editie vorig jaar, organiseren we op zaterdag 12 oktober opnieuw onze herfstwandeling & kaas-en wijnavond. We hebben 4 routes uitgestippeld. Er kan gekozen worden tussen een wandeling van 5, 10, 15 of 20 km. Voor elk wat wils dus!
Er zullen onderweg bij elke wandeling de nodige bevoorradingsposten aanwezig zijn zodat je niets tekort moet komen. Voor deze wandeling (opkikkertjes incluis) vragen we de schappelijke prijs van €5.

Na de tocht is er de mogelijkheid om te blijven en te genieten van de kaas en wijnavond. Voor kazen en brood à volonté vragen we €13 (€10 voor -14 jarigen), de wijn koop je dan per fles of per glas. Voor de niet-kaasliefhebbers wordt charcuterie voorzien. Voor zij die liever een biertje verorberen, is er ook een aanbod aan zware en minder zware bieren

Inschrijven kan door dit formulier in te vullen.

We zouden graag hebben dat er op voorhand ingeschreven wordt voor zaterdag 5 oktober . Dit zeker voor de kaas en wijnavond, voor de wandeling kan je nog ter plekke inschrijven.

We zullen van start gaan vanaf 08u30 's ochtends. Het uur wanneer u ten laatste zou moeten starten is afhankelijk van de wandeling:

- 5 km: 15u
- 10km: 14u
- 15km: 13u
- 20km: 12u


Voor de kaas- en wijnavond kan u binnenkomen tussen 17u en 19u. Zij die na de wandeling ook komen genieten van een stukje kaas en een glaasje wijn, kunnen in tussentijd nog blijven voor een babbeltje aan het lokaal.

event picture Herfstwandeling & kaas-en wijnavond