Kaas en wijn avond

Op zaterdag 8 oktober organiseert Scouts Wechel de vijfde editie van onze herfstwandeling & kaas-en wijnavond. We hebben 3 prachtig routes uitgestippeld door het mooie Wechelderzande en omstreken. Er kan gekozen worden tussen een wandeling van 5, 10 of 15 km. Voor elk wat wils dus!
Er zullen onderweg bij elke wandeling de nodige bevoorradingsposten aanwezig zijn zodat je niets tekort moet komen. Voor deze wandeling (opkikkertjes inclusief) vragen we de schappelijke prijs van €5.
Na de tocht is er de mogelijkheid om te blijven en te genieten van de kaas en wijnavond. Voor kazen en brood à volonté vragen we €15 (€12 voor -14 jarigen), de wijn koop je dan per fles of per glas. Voor de niet-kaasliefhebbers wordt charcuterie voorzien.
Op voorhand inschrijven is een must want de plaatsen zijn beperkt.
Inschrijven voor de kaas- en wijnavond kan via volgende link: INSCHRIJVEN
Inschrijven kan tot en met 1 oktober.
De wandelingen gaan van start vanaf 9u 's ochtends. Het uur wanneer u ten laatste zou moeten starten is afhankelijk van de wandeling:
- 5 km: 15u
- 10km: 14u
- 15km: 13u
Voor de kaas- en wijnavond kan u binnenkomen tussen 17u en 19u. Zij die na de wandeling ook komen genieten van een stukje kaas en een glaasje wijn, kunnen in tussentijd nog blijven voor een babbeltje aan het lokaal.

event picture Kaas en wijn avond