Zandkasteelfeesten

kapoenen

Helaas geen vergadering vandaag want jullie tofste leiding zal druk bezig op de Zandkasteelfeesten, een weekend vol met toffe activiteiten. Vergeet zeker niet om met de mama en papa naar de Zandkasteelfeesten te komen. We zien jullie daar! Meer info vinden jullie op https://www.zandkasteelfeesten.be/ of Facebook.

Deze avond geven we jullie wat meer info over het kapoenenkamp dat zal doorgaan van 3 tot en met 7 juli.

Vandaag is er geen vergadering, jullie leiding gaat namelijk deelnemen aan een voetbaltornooi! Jullie mogen altijd komen supporteren :) Tot dan, of tot volgende week!

Opgelet: deze vergadering is op ZONDAG, ipv op zaterdag. Trek jullie slechte kleren maar aan want vandaag doen we de LOOP. Na deze toffe uitdaging zullen we samen lekkere frietjes eten op de scouts. We maken nog een toffe dag van onze laatste vergadering!

! Vergeet dus geen slechte kleren aan te doen en zeker niet je uniform. Zorg dat je geen losse schoenen aanhebt of laarzen (hier loopt het water in).

Nadat jullie een douche hebben genomen en helemaal fris zijn mogen jullie terug naar de scouts komen om samen lekkere frietjes te eten. Zo kunnen we het scoutsjaar samen afsluiten!

Joepieeee! Het kapoenenkamp zal dit jaar doorgaan van 3 tot en met 7 juli!

welpen

Vandaag is er jammer genoeg geen vergadering gepland. Maar niet getreurd, je kan heel het weekend leuke dingen komen doen op de zandkasteelfeesten!
Meer info en tickets zie onderstaande link:
https://www.zandkasteelfeesten.be/

Vandaag jammer genoeg geen vergadering, de leiding doet mee aan een voetbaltoernooi!! Natuurlijk mogen jullie allemaal komen supporteren voor ons :) info volgt nog, en anders tot volgende week!
Vanaf 11u tot 20u zijn supporters welkom, kom vroeg genoeg zodat je ons zeker goed kan zien!

Na de loop verwachten we de propere welpen terug op de scouts om samen heerlijke frietjes te eten, zo kunnen we samen het scoutsjaar mooi afsluiten.

Vandaag volgen we de Loop! Eens kijken wie de stoere welpen zijn en de rit afmaken. Na deze tocht en een goede douche thuis belonen we jullie op heerlijke frietjes!!!

BELANGRIJK: Kom NIET in je uniform, we worden nat en vuil dus zorg voor slechte kleren, let ook op dat je geen losse schoenen of laarzen aandoet (hier kan water inlopen), tot dan!

Welpenkamp in Overmere

wolven

Kom samen met je mama en papa naar de zandkasteelfeesten!

Wie van jullie is de volgende Sergio Herman of Wout bru? We spreken af om 17 uur aan het lokaal.

Vandaag is het weer de tijd van het jaar om in de loop te gaan ploeteren. Doe kleren aan die heel vuil en nat mogen worden (best ook vaste schoenen).

Vanavond is het al zover, de allerlaatste vergadering van dit scoutsjaar ;(. We willen dit natuurlijk in stijl afsluiten en aangezien we op kamp ook vuur zelf gaan moeten aansteken, kunnen we hier vanavond al eens goed op oefenen.

jvs

Les Fêtes du Papogay Rieux-Volvestre, c'est une fête qui dure trois jours !
C'est en fait la fête des châteaux de sable, tout le monde : parents, enfants, grands-parents, oncles et tantes, amis et non amis, tout le monde est le bienvenu pour en faire une nouvelle édition merveilleuse !

Infoavond over het kamp aan het lokaal om 19u30.

Ce n'est pas rendez-vous aujourd'hui, on se reverra la semaine prochaine :))

Aujourd'hui, c'est le grand jour de l'année ! C'est aussi un jour de fête, car nous allons passer toute la journée à groover les uns autour des autres. Après tout, c'est le jour du camp. Plus d'informations et les heures exactes suivront, si le temps le permet ;)

Pour les deuxièmes années, gardez la nuit libre également, car vous pouvez rester la nuit à la salle des scouts pour que nous puissions mieux vous connaître et pour choisir les meilleurs totems au camp.
EXITANT!
Tweedejaars blijven slapen in de nacht van vrijdag 10 mei op zaterdag 11 mei!

Aujourd'hui, nous atteignons le point culminant de l'année : la "course".
Espérons que les dieux de la météo pensent à nous, alors priez tous avec nous cette semaine !
Conseil : mettez des vêtements que vous pouvez salir et souiller !

Nous terminons l'année avec notre grand barbecue. Une saucisse par-ci, un steak par-là, des pâtes aux tomates et tout, une baguette au beurre et à l'ail !
Nous vous invitons à vous joindre à nous pour terminer cette année mémorable. Les pleurs sont bien sûr autorisés !

PS : apportez votre propre viande ou autre !

verkenners

Dit weekend is een weekend voor de geschiedenisboeken. Het wordt tof. Het wordt heel tof. Het wordt megayolo. Het wordt episch. Het wordt legen- wait for it... DARY! LEGENDARY!!!
Niet alleen is het de eerste tenteditie van Jinvasion, maar ook de rest van het weekend is er voor iedereen wat wils: een koers voor de sportliefhebbers, een spelletjesnamiddag voor zij die graag (vals-)spelen, een quiz voor de slimmerikken en een decadent ontbijt voor de bourgondiërs onder jullie. Meer info vinden jullie op de socials van Scouts Wechel en de website van de Zandkasteelfeesten. Jullie zijn op al deze activiteiten welkom!

Vandaag is er een verassing! Ah oei, een r vergeten. Het is dus een verrassing ofwa? Ja, inderdaad! Kom om 13.30 naar de scouts om te ontdekken wat we gaan doen!

Dries Borstlap is de man die zich op het moment van schrijven als heer en meester vertoont in het programma dat vernoemd wordt naar Tom Waes, ook al heeft Tom er helemaal niets mee te maken. Deze ruige meneer zullen wij vandaag pogen te evenaren door de woeste loop te trotseren.

Helaas zijn we aangekomen bij de laatste vergadering van het jaar. Afsluiten doen we door alle mooie herinneringen nog eens naar boven te halen naast de vlammen van de barbecue. Neem je eigen vleesje mee en wij regelen de rest!

jins

Jinvasion

Weekend

loop

Een leuke BBQ om het jaar mee te eindigen. Wij zitten al op hete kolen. Oei dat moet vervelend zijn horen we jullie al denken. Natuurlijk zitten we niet letterlijk op hete kolen, en dat voor 2 redenen:
1) Dat zou veel pijn doen.
2) Dan zouden de kolen koud zijn tegen dat we het vlees moeten bakken.