Welpenkamp 2020

Wegens maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan moeten we jammer genoeg de vergadering annuleren.

Helaas... vandaag geen plein- of bosspelletjes in Wechelderzande. Weet je waarom? We organiseren de ZANDKASTEELFEESTEN. Een weekend boordevol entertainment voor jullie, maar ook voor de mama & papa, je grootouders, je neven & nichten EN voor al je vriendjes. Dus niet getreurd, je bent heel het weekend welkom aan het Hof d’Intere.
• Vrijdag 24 april: Zandkasteelquiz
• Zaterdag 25 april: 3de Zandkasteelkoers
Red Wave (= dansavond met “back to the…” mama & papa-muziek)
• Zondag 26 april: Ontbijt
Nanoen (= familiedag met mogelijkheid voor een uitgestippelde wandeling)

- Vrijdag 24 april: Zandkasteelquiz
- Zaterdag 25 april: 3de Zandkasteelkoers en Red Wave (= dansavond met “back to the…” mama & papa-muziek)
- Zondag 26 april: Ontbijt en Nanoen (= familiedag met mogelijkheid voor een uitgestippelde wandeling)

>>> Informatie & inschrijvingen op www.zandkasteelfeesten.be <<<

Hmm… Blauw-roos land… wat voor een land zou dat zijn? Het is een land waar momenteel een oorlog aan de gang is tussen het blauwe en het roze team… Vandaag zullen de jongens tegen de meisjes strijden om de titel van het sterkste geslacht. Wie wint? Spannend!

Het scoutsjaar is weeral bijna voorbij, daarom moeten we deze laatste vergadering goed afsluiten. In de namiddag gaan we naar jaarlijkse traditie de loop volgen. Hiervoor doe je dus het best kleren aan die heel nat en vies mogen worden.

om 16u mogen jullie naar huis om een warme douche te nemen en om 18u verwachten we jullie terug aan het lokaal voor een heerlijk feestmaal met de lekkerste belgische frietjes. De mama’s en papa’s mogen jullie om 20u terug komen halen. We hopen dat jullie er allemaal bij zullen zijn om ons fantastische jaar met z’n allen af te sluiten.

Omwille van het coronavirus worden alle vergaderingen stilgelegd tot 19/04.

geen vergadering

Helaas... vandaag geen coole sjorvergadering of een strategisch bosspel. Weet je waarom? We organiseren de ZANDKASTEELFEESTEN. Een weekend boordevol entertainment voor jullie, maar ook voor je ma & pa, je mèmè & pèpè of voor jouw gigantische vriendengroep (we zien dat wel op facebook ;-) ). Dus niet getreurd, je bent heel het weekend welkom aan het Hof d’Intere.

Vrijdag 24 april: Zandkasteelquiz
Zaterdag 25 april: 3de Zandkasteelkoers
Red Wave (= dansavond met “back to the…” mama & papa-muziek)
Zondag 26 april: Ontbijt
Nanoen (= familiedag met mogelijkheid voor een uitgestippelde wandeling)

>>> Informatie & inschrijvingen op www.zandkasteelfeesten.be <<<

Die speedo’s en badpakken mogen van onder het stof gehaald worden om eens goed nat te
worden in het plonsbadje. Vergeet om 13.00 zeker jullie zwembandjes niet, er zal later afgesproken worden hoe we daar geraken. We richten op rond 17 uur weer in ons vertrouwde dorpje te zijn.

De laatste vergadering van het jaar is uiteraard de loop volgen. Deze, toch wel, rivier kent geen geheimen meer. Neem uw machete klaar en overpower the jungle. 13.30 aan het lokaal, omstreeks 16 uur zullen jullie onderkoeld naar huis gezonden worden. Wie ne vis vangt is gewonnen.