De jins zijn 16 tot 18 jaar oud. In hun eigen 'jonge' stijl werken ze gekke activiteiten, projecten en zelfs hun kamp uit. Al doende leren ze samenwerken en verantwoordelijkheid opnemen. Hieruit groeit engagement voor de groep en voor de samenleving.

Wegens maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan moeten we jammer genoeg de vergadering annuleren.

Wegens maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan moeten we jammer genoeg de vergadering annuleren.

Helaas... vandaag geen coole sjorvergadering of een strategisch bosspel. Weet je waarom? We organiseren de ZANDKASTEELFEESTEN. Een weekend boordevol entertainment voor jullie, maar ook voor je ma & pa, je mèmè & pèpè of voor jouw gigantische vriendengroep (we zien dat wel op facebook ;-) ). Dus niet getreurd, je bent heel het weekend welkom aan het Hof d’Intere.

Het programma van de Zandkasteelfeesten:
Vrijdag 24 april: Zandkasteelquiz
Zaterdag 25 april: 3de Zandkasteelkoers
Red Wave (= dansavond met “back to the…” mama & papa-muziek)
Zondag 26 april: Ontbijt
Nanoen (= familiedag met mogelijkheid voor een uitgestippelde wandeling)

>>> Informatie & inschrijvingen op www.zandkasteelfeesten.be <<<

Die speedo’s en badpakken mogen van onder het stof gehaald worden om eens goed nat te
worden in het plonsbadje. Vergeet om 13.00 zeker jullie zwembandjes niet, er zal later afgesproken worden hoe we daar geraken. We richten op rond 17 uur weer in ons vertrouwde dorpje te zijn.

De laatste vergadering van het jaar is uiteraard de loop volgen. Deze, toch wel, rivier kent geen geheimen meer. Neem uw machete klaar en overpower the jungle. 13.30 aan het lokaal, omstreeks 16 uur zullen jullie onderkoeld naar huis gezonden worden. Wie ne vis vangt is gewonnen.

jinleiding

user photo
Tuur Hol
user photo
Maarten Renap
+32 494 71 78 84