De jins zijn 16 tot 18 jaar oud. In hun eigen 'jonge' stijl werken ze gekke activiteiten, projecten en zelfs hun kamp uit. Al doende leren ze samenwerken en verantwoordelijkheid opnemen. Hieruit groeit engagement voor de groep en voor de samenleving.

Vandaag spelen we nog eens de goede oude vertrouwde pleinspelen, trek dus maar je beste ravot kleren aan.

"a plein is a plein"

Deze week mogen jullie verblijven op de scouts, heel de week lang.

Veel opdrachten, veel plezier.

"Have you come to bring the wrath of Zeus upon me boy?"

Alleen maar rechtdoor en niks anders, BAM!

"They want N.W.A, let's give em N.W.A."

Exploring the city with a game!

"I’ve spent $40,000 on shoes and I have no place to live? I will literally be the old woman who lived in her shoes!’ Carrie Bradshaw"

Vandaag spelen we een ren je rot quiz, komen dan.

“Maybe you should just press the button”

Op deze dag in 1856 werd het verdag getekend in parijs waarbij er een einde kwam aan de Krimoorlog. Wij bootsen de oorlog vandaag na door een oorlogspel te spelen.

"Captain Sobel, we salute the rank, not the man."

Haal die klein velokes maar af stal en pomp die banden nog eens op voor ne laatste keer want vandaag racen we terug zoals in onze jongen tijd.

"Trappen dan"

Vandaag gaan we iet vet sjorren, maar gene katapult zoals de Sjonnie.

"It looks like we don't have any Quotes for this title yet."

De Jeroen Meus en Sandra Bekkari zen niks tegen onze kook skills en da zullen we is laten zien.

"mmm, lekker"

Helaas... vandaag geen coole sjorvergadering of een strategisch bosspel. Weet je waarom? Wij, de leidingsploeg, organiseert een weekend vol activiteiten. De ZANDKASTEELFEESTEN zit boordevol entertainment voor jullie, maar ook voor je ma & pa, je mèmè & pèpè of voor jouw gigantische vriendengroep (we zien dat wel op facebook ; -) ). Dus niet getreurd, je bent heel het weekend welkom op ons scoutsterrein.

Het programma van de Zandkasteelfeesten:

- Vrijdag 26 april: Zandkasteelquiz
- Zaterdag 27 april: 2 e Zandkasteelkoers

Red Wave (= dansavond met gevarieerde mama &
papa-muziek)

- Zondag 28 april: Ontbijt

www.zandkasteelfeesten.be

We knallen elkaar vandaag vollenbak af met duuzend liter water.

"Don't just stand there, kill something!"

De laatste vergadering bestaat zoals traditie uit het volgen van de loop.

“I’ll do anything ... Eat my Wheaties, join The Wave, do my homework. Anything to stop that guy.”

jinleiding

ruben peeters