De jins zijn 16 tot 18 jaar oud. In hun eigen 'jonge' stijl werken ze gekke activiteiten, projecten en zelfs hun kamp uit. Al doende leren ze samenwerken en verantwoordelijkheid opnemen. Hieruit groeit engagement voor de groep en voor de samenleving.

Jullie leukste leidertjes gaan op weekendje met de andere leuke leidertjes. Geen vergadering voor jullie dus.

Vandaag zitten we helemaal in thema! Vandaag gaan we zwemmen. Neem je badpak/zwembroek en handdoek mee zodat we ons als een vis in het water zullen voelen. Locatie en juist tijdstip wordt later nog medegedeeld.

Volbreng al de opdrachtjes die wij jullie geven en jullie krijgen een hele fijne verrassing!

Vandaag is een hele belangrijke dag. Spaghettifestijn maar dan coronaproof. Wij maken de spaghetti en jullie mogen ze wegbrengen naar alle mensen thuis. De andere info krijgen jullie nog.

Nu jullie bijna examens hebben en allemaal hard aan het studeren zijn, hebben jullie
nood aan een leuke pauze. Daarom voorzien we voor de komende weken leuke
avondactiviteiten. Deze avond mogen jullie de leukste gezelschapspelletjes nog eens
uit de kast nemen en naar het scoutslokaal meebrengen.

Vandaag komt de oudste en liefste Sint op bezoek. Wij hopen dat jullie braaf zijn geweest...

MOVIE NIGHT!!! Voetjes omhoog, lichten uit en ontspannen. Wij zorgen voor lekkere versnaperingen en leuke films zodat jullie eens even kunnen ontspannen tijdens al die examenstress. Uiteraard kunnen deze uren een beetje schommelen, naargelang
de lengte van de film.

Wij gaan jullie tijdens jullie examentjes eens goed verwennen met geui middageten. Niks doen, gewoon eten en wat bijbabbelen!

Cadeautjes!! Breng allemaal een cadeautje mee van ongeveer 5 euro. Jullie mogen jullie voetjes aan tafel schuiven om te smullen van een lekker kerstdiner. Jullie mogen ook voor één keer je uniform inruilen voor iets chiquer/kerstiger.

jinleiding

user photo
Lore Moons
user photo
Maarten Renap
+32 494 71 78 84
user photo
Lauren Ceulemans