De jong-verkenners zijn 11 tot 14 jaar oud. Heerlijk, onvermoeibaar, zenuwslopend spontaan, doodkistnagels, lief, afwisselend, op'n avontuur belust, open voor hen die ze vertrouwen. Bosspelen, samen op tentenkamp, een gezellig kampvuur,... De jong-giver tak is waarschijnlijk de avontuurlijkste van allemaal.

Vandaag is het jeugddag georganiseerd door de jeugdraad van de gemeente. We zullen samen met de fiets richting de Poeyelhei rijden voor een namiddag vol pret.

Vandaag roepen we een eeuwenoude traditie terug in het leven. De Wisseldag.
Alle leiding wordt in een trommel gestopt en uit die trommel wordt jullie nieuwe leiding voor vandaag gekozen.
Allemaal komen!

Dit heeft niet meer uitleg nodig!

Vandaag jammer genoeg geen vergadering. Alle oudjes van de scouts zijn samen op teambuilding

Dit weekend enkel vergadering voor de derdejaars. We zullen samen met alle derdejaars van heel het district een overnachting doen op de drieboompkesberg. Van zodra wij meer info hebben, laten we jullie meer weten.
We hopen wel met alle derdejaars te kunnen gaan

Helaas... vandaag geen plein- of bosspelletjes in Wechelderzande. Weet je waarom? Wij, de leidingsploeg, organiseert een weekend vol activiteiten. De ZANDKASTEELFEESTEN zit boordevol entertainment voor jullie, maar ook voor de mama & papa, je grootouders, je neven & nichten EN voor al je vriendjes. Dus niet getreurd, je bent heel het weekend welkom op ons scoutsterrein.
Het programma van de Zandkasteelfeesten:
- Vrijdag 26 april: Zandkasteelquiz
- Zaterdag 27 april: 2e Zandkasteelkoers
Red Wave (= dansavond met gevarieerde mama & papa-muziek)
- Zondag 28 april: Ontbijt
Nanoen (= familiedag met mogelijkheid tot een fotozoektocht)

>>> Informatie & inschrijvingen op www.zandkasteelfeesten.be <<<

JV-leiding