De Kapoenen zijn 6 tot 8 jaar oud. Het leven van een kapoen is er één vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld. De leiding gaat hierbij uit van het kind zelf, van wat hen boeit en aanspreekt.

Vandaag gaan we een mega enge wandeltocht maken inclusief griezelverhaaltjes. Maar wees niet te bang want jullie super stoere leiding zal gezellig mee wandelen. Neem gerust een uitgeholde biet of pompoen mee met een theelichtje in, we zullen het nodig hebben in het donkere Wechel.

In ons landelijk dorpje wonen nog geen grote kunstenaars dus dachten wij: daar kunnen we met onze kapoenen wel verandering in brengen. Kom vandaag dus zeker naar de scouts om te laten zien hoe groot jouw knutseltalent is!

Dit is geannuleerd.

Met onze jarenlange ervaring binnen Scouts Wechel kent jullie leiding wel duizenden leuke spelletjes. Vandaag vullen we jullie namiddag door deze spelletjes met jullie te spelen. Van dikke bertha tot pang-pang, bekende en nog onbekende spelletjes, alles zal vandaag aan bod komen.

Dit zullen wij zo spoedig mogelijk aanvullen.

Vandaag gaan we de prachtige kerstkaartjes verkopen die de kapoentjes zelf gemaakt hebben. We zullen van deur tot deur gaan door de straten van Wechel. Vertel al jullie ouders, grootouders, buren … dat ze zeker thuis blijven zodat ze deze prachtige kaartjes kunnen kopen om zo ons kamp te steunen.

Vandaag komt de oudste man ter wereld naar de scouts: de Sint! En zwarte Piet is er zeker ook bij. We gaan natuurlijk ook mooie tekeningen maken zodat we die ineens aan hem kunnen afgeven en dan kan je ineens tegen hem zeggen hoe braaf je al bent geweest en welk cadeautje je het liefst zou willen.

Vandaag is er geen vergadering omdat de leiding druk bezig is met de kerstmarkt klaar te zetten

We staan vandaag vanaf 13u buiten aan een kraampje aan de zandfluiter. Kom zeker langs voor een gezellige babbel, hapje, drankje,… met je ouders en steun zo het kamp.

Vandaag gaan we met onze scoutsvriendjes Kerstmis vieren. Hiervoor is het belangrijk dat iedereen een ingepakt cadeautje meepakt van maximum €5. Die gaan we dan op een superleuke manier verdelen zodat iedereen aan het einde van de avond terug naar huis met een superleuke verrassing.

Tijd voor… gezelschapsspelletjes!!! Zoals op een echte casino, mogen jullie jullie allemaal in chique verkleden. Afspraak om 19u aan het lokaal om te laten zien wie het meeste geluk in het spel heeft.

kapoenenleiding

user photo
Michiel Snels
user photo
Josefien Verbruggen
user photo
Jasper Pichal
user photo
Stijn Van den Bergh
user photo
Wout Sneyers
+32 471 49 49 54