De verkenners zijn 14 tot 16 jaar oud. Met de groep een snuifje avontuur realiseren, of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan verkenners in kleine groepjes mee voorbereiden.

Altijd al een miljonair willen zijn? Dan is vandaag je kans! Wie weet wandel je vandaag wel met een hoop extra zakgeld naar buiten. Trek dus zeker fancy kleren aan zodat je niet moet onderdoen bij al de miljonairs die hier vandaag aanwezig zullen zijn.

Dat het er in Game of Thrones niet altijd even lief aan toe gaat, weten de liefhebbers zeker en vast. Misschien een gelegenheid om zelf onze ruwste kant ook nog eens boven te halen?

Tom Waes kennen jullie zeker allemaal. Deze gekke man heeft al veel uitdagingen gedaan, waaronder hoooooge bergen beklommen. Bij ons is het vandaag ook de bedoeling om zo hoog mogelijk op de ladder te geraken. Klaar voor deze uitdaging? Afspraak aan het lokaal!

Valentijn is net voorbij maar wij laten de romantiek nog even verder gaan op de scouts. Jullie morgen allemaal een vriendje of vriendinnetje meebrengen om er een liefdevolle namiddag van te maken. Hopelijk zijn we vandaag met héél veel en halen jullie allemaal jullie meest romantische kantje naar boven.

Dit weekend vertrekken we op Soll-weekend. Dit klinkt voor jullie waarschijnlijk nog heel mysterieus, maar dit is sowieso een weekend om niet te missen. Hou dus zeker het hele weekend vrij, meer informatie krijgen jullie snel.

Zaterdag 2 en zondag 3 maart: Mosselweekend!!
Naar goede gewoonte organiseert de leiding van Scouts Wechel de eerste zondag van maart het mosselfeest, en dit zal ook dit jaar weer zo zijn.
Daarom is het zaterdag 2 maart GEEN VERGADERING aangezien wij kiloooo’s mosselen moeten kuisen.
Zondag 3 maart zijn jullie uiteraard met de hele familie uitgenodigd om heerlijk te komen smullen.
Verkenners, we gaan dit jaar ook jullie hulp nodig hebben op zondag bij de afwas, de exacte uren daarvan laten we nog weten.

verkennerleiding

Michiel Cnockaert