De verkenners zijn 14 tot 16 jaar oud. Met de groep een snuifje avontuur realiseren, of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan verkenners in kleine groepjes mee voorbereiden.

In het bos is een man gespot, verkleed als boom. Er zijn verhalen dat deze man mensen ontvoert. Wie zou deze man zijn? Zij dit gerucht echt zijn? Je kan maar 1 ding doen om hierachter te komen ...

Soms hebben wij toch het gevoel dat de breinen van sommige verkenners verwisseld worden met die van apen. Kunnen jullie met deze vergadering jezelf redden en het tegendeel bewijzen?

Vandaag trekken we op een corona-veilige manier de iets wijdere wereld in. Op deze bijzondere queeste zullen er verschillende beproevingen op ons pad komen. Zijn de verkenners het waard om echte ridders van de straat genoemd te worden?

Het bed vliegt en vliegt en vliegt en vliegt en vliegt en vliegt en vliegt altijd maar door. Jammer dat wij niet kunnen vliegen. Onze benen zijn altijd een goed alternatief of mee door te gaan.

Voor dit duel moet je zenuwen hebben van staal. De tegenstanders zullen absoluut angstaanjagend zijn. Hopelijk kan iemand de magische degen meenemen, want hiermee blijk je onoverwinnelijk te zijn. Maarja, wie gelooft daar nu in!

verkennerleiding

user photo
Elina Bouwens
user photo
Yannick Lauwers
user photo
Andreas Bouwens