De verkenners zijn 14 tot 16 jaar oud. Met de groep een snuifje avontuur realiseren, of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan verkenners in kleine groepjes mee voorbereiden.

Vandaag worden jullie verdeeld in twee kampen en zullen jullie strijden voor de beker. Zorg dat jullie
een goede (misschien wel laatste) maaltijd op hebben. Mochten jullie de proeven trager uitvoeren
dan we denken, dan kunnen jullie wel eens een beetje later thuis zijn.

Meer info volgt

De Grote Sprong is een Vlaams televisieprogramma van
VTM, waarin bekende Vlamingen schoonspringen. Vandaag trekken we erop uit om onze kunstjes
aan de buitenwereld te tonen. Omdat we nog niet zo bekend zijn als Tanja Dexters, Ian Thomas of
Sean Dhondt vragen we een inkomprijs van ... euro. Ook een limousine is nog een beetje te hoog
gegrepen, daarom vragen we de luxe auto van jullie ouders of andere kennissen. Om ... kunnen ze
jullie terug oppikken aan ‘Sunparks Kempense Meren’ in Mol.

Vandaag gaan de leiding en de voorstam van scoutswechel op weekend. Omdat wij druk bezig zijn met onze teambonding zullen we dus geen tijd voor jullie hebben deze zaterdag. Na dit weekend hebben we dus extra veel energie voor jullie te amuseren!

Meer info volgt.

Helaas... vandaag geen coole sjorvergadering of een strategisch bosspel. Weet je waarom? Wij, de leidingsploeg, organiseert een weekend vol activiteiten. De ZANDKASTEELFEESTEN zit boordevol entertainment voor jullie, maar ook voor je ma & pa, je mèmè & pèpè of voor jouw gigantische vriendengroep (we zien dat wel op facebook ; -) ). Dus niet getreurd, je bent heel het weekend welkom op ons scoutsterrein.

Het programma van de Zandkasteelfeesten:
- Vrijdag 26 april:
Zandkasteelquiz

- Zaterdag 27 april:
2e Zandkasteelkoers
Red Wave (= dansavond met gevarieerde mama & papa-muziek)

- Zondag 28 april:
Ontbijt
Nanoen (= familiedag met mogelijkheid tot een fotozoektocht)

>>> Informatie & inschrijvingen op www.zandkasteelfeesten.be <<<

Vandaag hebben we geen vergadering omdat de leiding de nodige voorbereidingen in orde gaat maken voor ons kubb toernooi morgen. Morgen verwachten we al jullie helpende handen!

Om ons Kubbtoernooi tot een groot succes te maken hebben we natuurlijk wat helpende handen
nodig. Dit jaar zal de organisatie volledig door de verkenners gebeuren (de KWB zal dit jaar niet meer
helpen), we vragen dus dat iedereen zeker aanwezig is en goed meehelpt zodat we een onvergetelijk
kamp hebben. Jullie worden zondag om ....u verwacht zodat we alles nog even kunnen uitleggen. Om
...u verwachten we dat alle verkenners wel naar huis kunnen gaan. Vergeet zeker niet om in volledig
uniform te komen zodat iedereen ziet dat we fiere scouts zijn.

Vandaag mogen jullie jullie beste kookkunsten
bovenhalen en de leiding ervan overtuigen dat er een sterrenchef verscholen zit in jullie.

Vandaag gaan we de wechelse loop nog eens trotseren. Aangezien ge hier wel eens vuil en nat van kunt worden kunt ge beter slechte kleren aandoen i.d.p.v. uw uniform!

Hoe kunnen we het scoutsjaar beter afsluiten door een BBQ? Na dit gezellig samenzijn kunnen we allemaal uitkijken naar het ongetwijfeld fantastisch kamp! uren en info volgt nog.

verkennerleiding

Michiel Cnockaert