De welpen zijn 8 tot 11 jaar oud. Het is typisch voor welpen dat ze zelf dingen leren doen. Ze krijgen ruimte en kansen om dingen uit te proberen en van elkaar te leren. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Jungleboek om doorheen het jaar de activiteiten in te kleden.

Wegens maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan moeten we jammer genoeg de vergadering annuleren.

Helaas... vandaag geen plein- of bosspelletjes in Wechelderzande. Weet je waarom? We organiseren de ZANDKASTEELFEESTEN. Een weekend boordevol entertainment voor jullie, maar ook voor de mama & papa, je grootouders, je neven & nichten EN voor al je vriendjes. Dus niet getreurd, je bent heel het weekend welkom aan het Hof d’Intere.
Het programma van de Zandkasteelfeesten:
- Vrijdag 24 april: Zandkasteelquiz
- Zaterdag 25 april: 3de Zandkasteelkoers en Red Wave (= dansavond met “back to the…” mama & papa-muziek)
- Zondag 26 april: Ontbijt en Nanoen (= familiedag met mogelijkheid voor een uitgestippelde wandeling)

>>> Informatie & inschrijvingen op www.zandkasteelfeesten.be <<<

Hmm… Blauw-roos land… wat voor een land zou dat zijn? Het is een land waar momenteel een oorlog aan de gang is tussen het blauwe en het roze team… Vandaag zullen de jongens tegen de meisjes strijden om de titel van het sterkste geslacht. Wie wint? Spannend!

Het scoutsjaar is weeral bijna voorbij, daarom moeten we deze laatste vergadering goed afsluiten. In de namiddag gaan we naar jaarlijkse traditie de loop volgen. Hiervoor doe je dus het best kleren aan die heel nat en vies mogen worden.

om 16u mogen jullie naar huis om een warme douche te nemen en om 18u verwachten we jullie terug aan het lokaal voor een heerlijk feestmaal met de lekkerste belgische frietjes. De mama’s en papa’s mogen jullie om 20u terug komen halen. We hopen dat jullie er allemaal bij zullen zijn om ons fantastische jaar met z’n allen af te sluiten.

welpenleiding

Rik Kempen