De welpen zijn 8 tot 11 jaar oud. Het is typisch voor welpen dat ze zelf dingen leren doen. Ze krijgen ruimte en kansen om dingen uit te proberen en van elkaar te leren. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Jungleboek om doorheen het jaar de activiteiten in te kleden.

welpen

Vandaag is het dag van de jeugdbeweging. Dit wil zeggen dat je in uniform naar school mag gaan. Laat maar aan iedereen zien dat je een scouts bent en zo ben je ook ineens al omgekleed om op weekend te vertrekken!

Deze 2 enge dames zijn elkaar toevallig tegengekomen en hebben samen besloten om iedereen die ze tegenkomen bang te maken. Durf jij het aan om 1 van beide tegen te komen in het bos. Alle durvers worden om 20:00 tot 21:30 verkleed verwacht aan het lokaal.
(de vergadering is dus vrijdag ipv zaterdag :) )

We gaan weer van start met een spannende nek aan nek race tussen verschillende teams.Om als doel de epische piston cup te winnen. als je wil zien wie deze spannende race wint kom dan zeker meedoen met onze ren je rot quiz om 13:30 aan het lokaal.

Vandaag herdenken we naar jaarlijkse gewoonte de oud-strijders die in WO I gestreden hebben voor het vaderland. Ondertussen is het 103 jaar geleden dat deze grote oorlog op z’n einde kwam. Jullie worden stipt om 10:00 verwacht aan het monument aan Hof D’Intere. Na de herdenking gaan we nog naar het lokaal voor een heerlijke soep. Om 13:00 mogen jullie terug opgehaald worden aan het scoutslokaal.

Vandaag gaan we net zoals de Hulk voor niets terugdeinzen! We gaan BOENKEN!! Dus de enigste richting die we vandaag uitgaan is rechtdoor. P.S.: van 13:30 tot 16:00 aan het scoutslokaal.

Geen vergadering, de leiding is zelf op weekend.

WOEHOEEE!! Het is weer zover, de Schotse spelen zijn dit jaar weer eens aangebroken. McDuck heeft speciaal aan jullie de hulp gevraagd om mee in zijn team te komen spelen tegen de andere Schoten. Je mag je net zoals de foto hiernaast verkleden als een echte Schot! Het is zoals gewoonlijk van 13:30 tot 16:00 aan het scoutslokaal.

welpenleiding

Amélie Helsen