De welpen zijn 8 tot 11 jaar oud. Het is typisch voor welpen dat ze zelf dingen leren doen. Ze krijgen ruimte en kansen om dingen uit te proberen en van elkaar te leren. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het Jungleboek om doorheen het jaar de activiteiten in te kleden.

welpen

Vandaag is er jammer genoeg geen vergadering gepland. Maar niet getreurd, je kan heel het weekend leuke dingen komen doen op de zandkasteelfeesten!
Meer info en tickets zie onderstaande link:

Vandaag jammer genoeg geen vergadering, de leiding doet mee aan een voetbaltoernooi!! Natuurlijk mogen jullie allemaal komen supporteren voor ons :) info volgt nog, en anders tot volgende week!
Vanaf 11u tot 20u zijn supporters welkom, kom vroeg genoeg zodat je ons zeker goed kan zien!

Na de loop verwachten we de propere welpen terug op de scouts om samen heerlijke frietjes te eten, zo kunnen we samen het scoutsjaar mooi afsluiten.

Vandaag volgen we de Loop! Eens kijken wie de stoere welpen zijn en de rit afmaken. Na deze tocht en een goede douche thuis belonen we jullie op heerlijke frietjes!!!

BELANGRIJK: Kom NIET in je uniform, we worden nat en vuil dus zorg voor slechte kleren, let ook op dat je geen losse schoenen of laarzen aandoet (hier kan water inlopen), tot dan!

Welpenkamp in Overmere

welpenleiding