Code ROOD

door Maartenrenap

Nu de herfstvakantie ten einde is gekomen, gaan we van start met onze werking in code ROOD. Vanaf dat code ROOD ten einde is, zal de scoutswerking weer normaal verlopen.

We hebben de takken verkleind om op deze manier minder besmettingsgevaar te hebben. De leidingsploegen zijn ook aangepast om optimaal scouts te geven.

De kapoenen in 2014 geboren zijn een tak. Deze groep hun activiteiten starten om 13.15 en eindigen om 15.45.
De kapoenen geboren in 2013 hun activiteiten starten om 13.20 en eindigen om 15.50.
De welpen geboren in 2012 en 2011 gaan van start om 13.25 en eindigen om 15.55.
De laatstejaars welpen en eerstejaars JV starten om 13.30 en eindigen om 16.00

Op deze manier kunnen we scouts voorzien voor iedereen die nog geen 12 jaar is en kunnen we zoveel mogelijk blije gezichtjes creëren.

Wij vragen jullie wel om niet te vroeg of te laat te komen om zo weinig mogelijk contact van ouders aan de ‘scoutspoort’ te waarborgen. Draag ook zeker een mondmasker en houd afstand. Als u of uw kind symptomen vertoond vragen wij u ook om thuis te blijven.

Wij kijken er alvast naar uit jullie terug te zien!
Scouts Wechel

Corona-pauze

door Maartenrenap

Beste

Na het horen van de verstrengde maatregelen, hebben we met spijt in ons hart beslist om ook de werking van de jongste takken te sluiten, ook voor de kapoenen en welpen zullen de vergaderingen dus niet doorgaan. We willen besmettingen niet extra in de hand werken door op de scouts nog in grote groep samen te komen. Dit voor de veiligheid in Wechel en omstreken. Ook uit solidariteit met de zorg lijkt het ons gezien het stijgende aantal besmettingen dit de beste beslissing. Na de herfstvakantie willen we deze beslissing herzien. We houden jullie op de hoogte.
Met spijt in ons hart, zien we jullie binnenkort terug!

Sterkte en hou jullie goed!

Scouts Wechel

Scouting on hold

door Maartenrenap

Beste ouders en leden

Zoals jullie allen hoogstwaarschijnlijk al vernomen hebben, gaat jeugdwerk niet meer door voor 12+. Wij vallen hier uiteraard ook onder en zullen dus met spijt in ons hart gedurende 3 weken geen activiteiten organiseren voor de JV’s, Verkenners en Jins. Voor de jongere takken heeft onze gouverneur aangeraden om 1 hobby te kiezen en vragen jullie hierbij ook om daar rekening mee te houden, dit voor veiligheid voor lid en leiding. Van zodra het kan, staat er een ganse leidingsploeg weer paraat om fantastische zaterdagmiddagen te organiseren.

Scouts Wechel

Inschrijvingen Scoutsjaar 20-21

door Wout Sneyers

Inschrijvingen bij scouts Wechel? 't zal wel zijn!

Dit jaar maken we er een specialere, maar daarom niet minder leuke inschrijving van. Jullie kunnen allemaal jullie leiding ontmoeten en er een eerste babbeltje mee slaan.

Inschrijven kan op
- Vrijdag 4 september van 19.00 tot 20.30
- Zaterdag 5 september van 14.00 tot 16.00

Vergeet niet op voorhand in te schrijven via de link (er zullen dit jaar geen laptops aanwezig zijn door het coronavirus) :
http://www.scoutswechel.be/inschrijvingen

Het lidgeld is 45 euro en er kan met de kaart en via payconiq/bank-app betaald worden. Er is geen mogelijkheid tot cash betalingen dit jaar.

CORONA
Er gelden tijdens de inschrijvingen dezelfde maatregelen als in heel het land. Er wordt 1.5 meter afstand gehouden en 12+ draagt ten allen tijde een mondmasker op het terrein.
Er zal ook geen mogelijkheid zijn om kledij te passen, wel kan je via ons kledij bestellen.

Wij ontvangen jullie graag op ons terrein!

Terugbetaling kampen ziekenfonds

door Wout Sneyers

Beste ouders

Nu de kampen ten einde zijn en we volop bezig zijn met de voorbereiding voor het komende scoutsjaar krijgen we ook steeds meer de vraag of we papieren voor de (gedeeltelijke) terugbetaling van de kampen kunnen invullen. Normaal gezien doen we dit elk jaar tijdens de inschrijvingen maar ook deze zullen er door de gekende redenen dit jaar anders uit zien, meer info hierover volgt nog. Als alternatief vinden jullie hieronder de links naar de reeds ingevulde papieren voor de 5 grootste ziekenfondsen, hierop kunnen jullie dan jullie persoonlijke gegevens invullen. Moest uw mutualiteit er toch niet tussen staan mag u de papieren in het begin van volgend scoutsjaar aan ons bezorgen, wij vullen deze dan met veel plezier voor u in.

Met vriendelijke groeten

De Groepsleiding

- CM
- Liberale Mutualiteit
- OZ
- Partena
- VNZ

vorige
volgende