Scouting op maat

door Maartenrenap

Nu de kampen mogen doorgaan, zullen er maatregelen genomen worden die we jullie zeker later zullen meedelen. Aan een kamp hangt uiteraard een financieel aspect, de kostprijs van een kamp. Als leiding doen we er alles aan om kampen zo goedkoop mogelijk te houden. De pandemie heeft het op dit vlak niet gemakkelijker gemaakt, niet enkel voor ons, maar zeker ook voor jullie. Daarom willen wij jullie er via deze weg nog eens op duiden dat er vanuit Scouts en Gidsen Vlaanderen een initiatief is voor scouting op maat ( scouting-op-maat ) bestaat. Dit kan ook aangevraagd worden voor kampen en dat wilden we nog even in de kijker zetten. De pandemie mag er niet voor zorgen dat de kampen waar de leden al een gans jaar naar uitkijken in het water valt. Als jullie beroep willen doen op dit initiatief van Scouts en Gidsen Vlaanderen, gelieve te mailen naar groepsleiding@scoutswechel.be en wij zullen jullie van daaruit verder helpen.

De Online Zandlopers

door Wout Sneyers

Door de corona-maatregelen zijn er geen scoutsactiviteiten voor de komende tijd. Wij zijn echter een moderne scouts en schotelen jullie in dat licht een online alternatief voor. We hebben een facebookgroep gemaakt, die elke zaterdag een opdracht/spel post, zodat wij jullie zaterdagen leuk houden.Elke zaterdag om 13.30 zal er een opdracht/spel online komen.

De groep is te vinden volgens deze link


Warme groetjes
Jullie leiding

Annulatie jeugdwerk

door Linde Henderieckx

Beste ouders en leden

We hebben net het spijtige nieuws te horen gekregen via Scouts & Gidsen Vlaanderen dat vanuit de Vlaamse overheid alle jeugdactiviteiten tot en met het einde van de paasvakantie zullen worden geannuleerd. Dit wil dus zeggen dat we jammer genoeg ook onze scoutswerking zullen moeten aflassen, er zullen geen vergaderingen doorgaan. Wij zullen jullie verder op de hoogte houden mochten hier wijzigingen in komen.

bedankt voor het begrip

Groepsleiding Scouts Wechel

Inschrijvingen Scoutsjaar 2019-2020

door Wout Sneyers

De kampen zijn nog maar net achter de rug of we beginnen al aan het volgende jaar te denken. Vanaf nu kan je inschrijven via onderstaande link. Betalen en kennismaken met je nieuwe leiding kan op:

- 6 september tussen 19u en 20u30
- 7 september van 14u tot 16u

aan het lokaal (Kerkepad 35, 2275 Wechelderzande).

https://www.scoutswechel.be/inschrijven

Nieuwe groepsleiding

door Maartenrenap

De nieuwe groepsleiding van Scouts Wechelderzande is een feit. Wij, Wout, Linde en Maarten, gaan er met 3 voor zorgen dat de scouts 2 spetterende jaren tegemoet zal komen met elke keer formidabele leidingsploeg. We zullen er met grote motivatie en volle inzet voor zorgen dat iedereen een fantastische scoutservaring meemaakt.

Stevige linker

Jullie nieuwe groepsleiding

vorige
volgende